Vårsöndag

Bästa Rotaryvänner,

Nu är vi en bit komna i mars och det har varit solsken i flera dagar. Kyligt i vinden och nattetid men härligt väder. Det får tankarna att bli mer positiva.

Vi är ju mitt i en pandemi av Coronavirus. det påverkar oss alla på olika sätt.Jag hoppas ni alla mår bra.

I styrelsen har vi beslutat att ställa in våra luncher fram till påsk, dvs 27 mars och 3 april. Dessa föredrag har Sven flyttat till annat datum. Vår förhoppning är att det efter påsk skall gå att träffas på luncherna igen.

Det är viktigt att vi tar hand om varandra och skyddar de som är i någon riskgrupp när det gäller smittspridning och risken att blir svårt sjuk i Covid-19.

Många arrangemang har ställt in runt om i både Ängelholm och i övriga Skåne och världen. Här är vi inte lika drabbade som i andra delar av Sverige – ännu. Vi vet dock inte hur utvecklingen framåt kommer att bli.

Jag vill påminna om att ta hand om varandra. Kontakta de som är ensamma. Hjälp de som inte kan eller vågar gå ut och handla. Ställ upp för varandra i sann Rotaryanda och som medmänniska. Stötta våra lokala företag, de har det svårt nu när många håller sig hemma. Det går att beställa hem mat från restaurangerna och bröd från bagerierna.

Njut av solen och vårvädret, blommorna som kommer fram och fåglarna som håller sina serenader.

Kom ihåg att läsa och lyssna till Folkhälsomyndigheten och andra säkra källor.

Ha en fin söndag och vecka.

Bästa hälsningar