Vårsöndag igen!

Bästa Rotaryvänner,

Jag hoppas ni har det bra i vårsolen även om vi inte kan träffas på Rotaryluncher.

Vi har haft styrelsemöte och beslutade att inte öppna upp för fredagsluncherna ännu. Just nu pausar vi maj månad också. Förhoppningsvis kan vi sedan ha de junimöten som är inplanerade.

Vi planerar för att kunna ha presidentskifte enligt schema.

Inkommande president Jan-Inge Hansson och jag har gjort ett strategidokument och tankar inför kommande presidentår (det tog sin början under detta året). Det kommer att presenteras för er alla framöver.

Alla vill vi att det skall bli lite säkrare vad gäller smittorisken.

Fortfarande gäller det att följa vad Folkhälsomyndigheten skriver och vad man säger på riksnivå och Skånenivå. Här i Skåne har vi varit förskonade än så länge, åtminstone om man jämför med Stockholmsområdet.

Det är ju mycket som blivit inställt denna våren, men en sak som vi själva kan göra något åt det är att hjälpa varandra. Hjälpsamhet kan inte ställas in! Likaså att bry sig om sin granne, släkting, vän eller de man inte känner så väl. Ta hand om er och varandra.

Jag hoppas vi kan öppna upp luncherna i juni. Söndagsbreven kommer som vanligt.

Distanskram till er alla!