Söndagshälsning

Bästa Rotarianer.

Redan söndageftermiddag! Det går fort.

De senaste dagarna och nätterna har det blåst ordentligt. Vi är priviligierade som kan vara inomhus och ha det varmt och torrt och mat på bordet. Dessutom vatten från en kran.
Det är inte alla förunnat. Vi bidrar ju tillsammans med de andra Ängelholmsklubbarna till en ny brunn i Kenya i projektet Rent vatten.
Rotary har i många år arbetat med hållbar utveckling, med inriktning på sex s k fokusområden – Fred, Utrota sjukdomar, Rent vatten, Mödra- och barnavård, Läs- och skrivkunnighet samt Ekonomisk utveckling. På Rotarys hemsida hittar du mer om detta.

Vi har två medlemmar som själva har bidragit till varsin brunn. Det är otroligt tacksamt och generöst och betyder mycket för de som bor i området.

Jag vill påminna om teaterprojektet 6 och 7 mars. Intäkterna går helt till Brunnsprojekt i Kenya.

Vi bidrar till att två ungdomar kan komma iväg till RYLA den 7 och 8 mars.
Rotary Youth Leadership Awards, RYLA, är en intensiv ledarskapsutbildning som arrangeras av Rotaryklubbar och distrikt där ungdomar kan utveckla sin ledarskapsförmåga samtidigt som de har roligt och skapar kontakter.

I fredags fick vi höra om Papprets historia. Mycket intressant och bra presenterat av Ulf Sylwander.

På fredag har vi Klubbsamråd. Jag hoppas många kommer.

Vi kommer att prata om hur vi tar hand om nya medlemmar och hur vi kan få fler aktiva i klubben, tex IT-frågor, projekt, medlemsvård) och sedan skall vi titta på hur det ser ut på de olika hemsidorna. Kom gärna med förslag på aktiviteter vi skulle engagera oss i. Det finns många olika projekt inom Rotary och en sak vi kan göra är att samla in pengar på olika sätt.

Ha en fortsatt bra söndag och fin vecka, så ses vi på fredag!

Bästa Rotaryhälsningar