Söndag i juni

Bästa Rotarianer i Ängelholm RK,

Nu har vi kommit in i sommarmånaden juni.  Igår var det nationaldagen och den firade vi var och en på sitt sätt. I år blev det inte något firande i Hembygdsparken. I och för sig, så var det mest ruskväder. Lite bättre idag.

Om ni inte har varit på Sofiero i år så kan det rekommenderas. Blomsterprakten – just nu Rododendron, samt en utställning med Josef Franks underbara mönster. Underbar plats att koppla av på.

Det finns andra härliga platser också – en promenad vid stranden och lyssna på vågorna, en promenad i Hembygdsparken eller Kronoskogen eller upp på Hallandsåsen. Var och en hittar sin vrå.

Nu närmar sig Convention – digitalt. Här är länken till anmälningssidan: https://on.rotary.org/37682zA

Vi har också fått ett tackbrev från Rotary Doctors, ordförande Gudrun Håkansson. Hon skickar tack till alla som bidragit på olika sätt.

Det var inte tillräckligt många som tyckte till när det gällde frågan om vi skall ha presidentskifte i Hembygdsparken, för att vi skall genomföra det på det sättet. De som hörde av sig var positiva till att genomföra det utomhus, men det var endast 10 – 12 % som hörde av sig.

Det närmar sig slutet på mitt presidentår. jag kommer att skicka ut ytterligare ett par veckobrev, men sedan tar Jan-Inge vid.

Jag har verkligen tyckt att det varit ett roligt presidentår och vill redan nu passa på att tacka för all uppmuntran och den fina uppslutning vi haft på fredagarna. Tyvärr kunde vi inte genomföra vårens program enligt plan, men de programpunkterna kommer under hösten istället.

Coronavirussituationen har ställt till det för hela samhället och de flesta föreningar har stannat upp i sina verksamheter. Förhoppningsvis har det lugnat ner sig till augusti när vi startar igen.

Den 7 augusti är det planerat att vi skall ha ceremonin Presidentskifte, men skiftet sker redan den 1 juli.

Ha en fortsatt fin vecka och förhoppningsvis blir det lite sommarvärme så att alla kan njuta utomhus!

Bästa hälsningar