Sista veckobrevet från mig

Bästa Rotarykamrater.

Nu tar mitt Rotaryår slut. Det är både ledsamt och roligt. Roligt för att Jan-Inge tar över och det kommer han att göra med många nya ideér och stor energi.

Extra ledsamt för att vi har varit tvungna att ställa in vårens möte pga Coronapandemin.

Jan-Inge och jag har skrivit ett gemensamt brev som bifogas. Lite reflektioner över året som gått och en del blickar framåt. Läs och begrunda.
Ni kan ladda ner brevet här: https://angelholmrotaryklubb.se/wp-content/uploads/2020/06/Reflektion-och-summering-över-presidentåret-2019.pdf

Jag tackar för att jag fått vara president detta året 19/20. Det har varit många roliga stunder och ibland lite knepiga. Lärorikt och inspirerande.

Nu lämnar jag över presidentkedjan till Jan-Inge – symboliskt än så länge och fysiskt i augusti.

Ha en fortsatt fin sommar. Ta hand om er – håll avstånd men vara nära på andra sätt.

Vi ses i augusti

Bästa Rotaryhälsningar