Sista söndagen i mars

Bästa Rotarianer,

Nu har vi snart kommit igenom mars månad. Vi har haft härligt solsken i mer än en vecka, även om vinden är kylig. Blommorna tittar fram, både scilla och tussilago. Det är härligt för själen.

Dock har vi fortfarande coronaviruset att tampas med i samhället. Vi har inte lika hårt tryck som i Stockholm eller andra delar av världen, men vi måste vara försiktiga och hjälpas åt att minsak smittspridningen. Dessutom måste vi hjälpas åt i vardagen. Det finns många som behöver hjälp med att tex handla, eftersom man inte vill eller skall ut och träffa många människor. social distansering är det som gäller och vi behöver hjälpas åt.

Vår medlem mats Carlberg har meddelat att han kan hjälpa till med ärenden, handla och liknande. Det går bra att kontakta honom på telefon 0707977833 eller mail mats.carlberg1@gmail.com. Tack mats för att du erbjuder din hjälp. Det är sökert många andra som också hjälper itll på olika sätt.

Vi har alla luncher inställda tom påsk. Från den 17/4 får vi ta ställning på nytt. Vi i styrelsen diskuterar det nästa vecka. Då vet vi lite mer om hur det ser ut i Skåne och vilka restriktioner som finns.

Kommande Distrikssamråd och Pets är framflyttat och är nu digitala möten den 18/4  och för inkommande presidenter ytterligare något datum. Den 18/4 kl 9 – 13 på Webben blir det distriktssamråd och det blir information från inkommande världspresident Holger Knaack, IT-information, PR&kommunikation, medlemsrekrytering m.m. Dessutom information om kommande Distriktskonferens i höst 23 – 25 oktober i Växjö. Om någon är intresserad av att delta på webbmötet den 18/4, skickar ni mail till gisela.andersson@gmail.com, så kommer det en kod och instruktion. Ni behöver anmäla namn, klubbtillhörighet och mailadress.

En ny DG har nominerats till 2022-23 – Peter Glimvall Karlskrona af Chapman RK

Jag önskar er alla en fin vecka. Ta hand om varandra. Ring någon som behöver ett samtal eller hjälp. Stötta våra lokala företag i Ängelholm.

Jag hoppas vi kan ses fysiskt efter påsk, men ännu är det för tidigt att säga något om det.

Njut av den annalkande våren

Bästa Rotaryhälsningar