Palmsöndag

Bästa Rotaryvänner,

Nu är vi i påskveckan och det är flera veckor sedan vi såg på Rotarylunch. Jag hoppas vi skall kunna återuppta fredagsluncherna snart.

Denna veckan har våren kommit ordentligt. Idag har det varit riktigt skönt ute, framförallt i lä med solen i ansiktet. Det vederkvicker själen och sinnet blir ljusare.

Jag hoppas ni alla kan njuta av solen och ljuset.

Vi är ju fortfarande i tider då vi behöver vara restriktiva med umgänget, inte minst om man tillhör riskgrupp. Vår Susanne Resmark har också sagt att hon kan ställa upp och hjälpa till att handla. Ring henne på tel: 0735 322129.

Tänk också på att inte sprida smitta – när man är sjuk skall man vara hemma. Man skall alltid hålla noggrann handhygien och hålla avstånd när man står i kö eller liknande.

Ni fick alla Guvernörens månadsbrev i fredags. Distriktssamrådet 18/4 blir digitalt och alla som är intresserade kan anmäla sig att delta Det blir information från inkommande RI president Holger Knaack, IT information, PR&kommunikation.

Även PETS blir digitalt.

Håll kontakten med de som är ensamma, hjälp varandra och så hoppas jag vi kan ses inte alltför långt efter påsk.

Ha en fin vecka och njut av våren.