Midsommarhelg

Bästa vänner i Rotary Ängelholm,
Nu har midsommar varit och det har varit blandat väder. Från tropiska värme på midsommarafton med åskans mullrande på kvällen och till ”vanligt” sommarväder idag med mulet och en del vatten från himlen. Vi behöver vatten. Växtligheten likaväl som vi människor. Jag hoppas ni alla har kunnat njuta av den ljusa årstid vi har
 I veckan som gick hade vi Intercitymöte och överlämning till inkommande presidenterna. Vi pratade mycket om samverkan mellan klubbarna och att det skall fortsätta. Det är ju en hel del som vi presidenter planerade men där Coronapandemin satte stopp. En sådan händelse var företagsmässan där vi skulle haft gemensamt bord och en annan sak var After Work i mars. Det kommer fler gemensamma aktiviteter framöver. De inkommande presidenterna kommer att fortsätta utveckla olika samarbetsformer. 
Om en vecka tar jan-Inge över presidentskapet och jag blir past president och Assisterande guvernör. Det uppdraget ser jag fram emot. Man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker och det är ju trevligt att träffa nya intressanta personer.

Jag har idag varit på Virtuell Rotary Convention. Två intressanta föredragningar (lördag och söndag) som ligger på You tube, så ni kan alla lyssna på dem. Mycket handlar om hur vi i Rotary har ställt om på olika sätt. En del av End Polio arbetet har blivit hjälp i coronapandemins spår. Många klubbar har, precis som vi, haft uppehåll med möten ,men startar upp efter sommaren, andra har ”walk and talk” och ytterligare andra har digitala möten eller kombinationer. Det viktiga är att hålla kontakt och stötta varandra.

Jag hoppas ni alla får en fin vecka och nästa söndag blir mitt sista veckobrev.

Bästa hälsningar

Elisabeth Kullenberg
President