Internationella kvinnodagen

Bästa Rotaryvänner,

Söndag igen och dessutom internationella kvinnodagen. En dag värd att uppmärksamma.

En uppmaning nu i influensatider. Detta gäller oavsett virussort. Handhygienen är A och O. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Handsprit kan ersätta om man inte har tillgång till att tvätta händerna.
Läs på Folkhälsomyndighetens hemsida. Där finns relevant information.
Hosta och nys i armvecket. Om ni har symtom med feber och hosta – stanna hemma.
På våra möten kan vi gärna vara restriktiva med handhälsning och kramar.
Har man varit i riskområden – var observant på symtom. Avstå från att gå på möten.
Även vår världspresident har skrivit om detta och han önskar oss alla god hälsa och att vi besparas från sjukdom.

I fredags hade vi två möten. Dels lunchmötet som Sven höll i och det var välbesökt. På kvällen var det teatersoaré till förmån för brunnsprojektet i kenya. Arrangör var Rönneklubben och det var en härlig kväll. Salongen var i stor sett fullsatt och så öven igår lördag. Det blev intäkter som räcker till en brunn. Tack till Carlotta med ensemble och alla som sponsrat eller på annat sätt bidragit till det evenemanget.
Det vore trevligt om vi kan ordna något evenemang som drar in pengar till antingen brunnsprojektet eller något annat projekt. Uppslag finns – tex en musikkväll. Jag hoppas det går att genomföra.

På fredag har vi lunchmöte igen – då med Ego-föredrag av Monica Thorme Elofsson.
På menyn står dagens fisk.
Gästvärdar är Anders Nilsson och Dan Nordström.

OBS! Det är viktigt att gästvärdarna kommer eller ordnar så att någon annan kommer och är gästvärd!!

I övrigt i veckan är det Rotaryskola på tisdag den 10 mars och Pre-pets på onsdag den 11 mars.

I veckan finns det många föredrag att lyssna till:
Måndag 9 mars – Bellis en blomsteraffär i tiden – Rönne RK
Tisdag 10 mars – Daniel Swärd pratar om olika saker inom tex förläggarbranschen -Ängelholm Luntertun RK
Torsdag 12 mars – AirSon på Ängelholm Bjäre RK

Du vet väl att du kan prenumerera på olika klubbar program. Det gör du genom att logga in och gå in på din egen sida och lägga till prenumeration. Vi i styrelsen hjälper dig gärna komma igång med att vara aktiv på nätet inom Rotary.

Jag hoppas ni alla får en härlig vecka och att våren kommer ordentligt.

Bästa Rotaryhälsningar